Vattendränkt bana..
Förutsättningarna var inte optimala idag. Banan låg under vatten och såhär i efterhand ångrar jag att jag red. Loppan var spänd som ett as och ville helst inte landa i vattnet. När Loppan blir spänd vill hon skena så denna fantastiska runda slutade med två nedslag. Det är inte lätt när det har spöregnat en hel dag, men underlaget var verkligen katastrof. Så imorgon blir det nog ingen tävling. 

Tävling idag
Loppisen ska hoppa en liten 130 idag i Tierp. Det känns inte helt optimalt eftersom jag troligtvis ska hoppa 145 imorgon.  Hade varit skönt att hoppa 135, men det är nog bara jag som mesar lite. Hon känns iaf väldigt fin så det är roligt.
 
Förövrigt så har väldigt väldigt många läst mitt inlägg från igår, däremot har jag inte fått så mycket respons. Tråkigt tycker jag eftersom jag skulle vilja försöka göra något åt de höga avgifterna. I nuläget är det de som sätter lite stopp för mig. Jag tror jag har mycket kvar att ge med alla mina hästar men man kommer igen vart om man inte kan tävla tillräckligt ofta. Jag är nog inte den enda som är i denna sits. Det kommer antagligen inte bli någon skillnad om man kontaktar ridsportförbundet, men jag tänker iaf försöka.
 
 
Såhär känner jag.
 
 
 

fortsättning..
Om någon till är sugen på att göra något åt de höga startavgifterna så kan ni kontakta mig eller något. /arg tjej