Summering av Loppans år
 
Loppan gjorde sin första tävling sista helgen i april. Det gick ganska dåligt fram till i juni, hade typ 4 fel i varje start. Både mitt och hennes fel. Sen v. 30 och 31 släppte det helt, då hoppade hon 3 st 140 klasser och var 4a i varje! 2 st nollor och en med 4 fel. Jag trodde inte att hon skulle kunna hoppa 145, men allt kändes så himla bra så jag hoppade det v. 36 i Sundbyholm. Jag trodde jag skulle ligga och plaska i vattengraven, men vi överlevde den!! 16 fel blev det (mest pga att jag hade sporrarna inne i lungan på henne för att komma över vattnet. Nu hela hösten har vi hoppat Krafft kvalen. Vi har haft, 8 fel, 12 fel, 8 fel och 16 fel...... ser värdelöst ut såhär, men faktum är att det alltid varit väldigt bra rundor, förutom sista. Oftast har jag kommit typ 1,5 dm för nära och då river hon, hon har inte riktigt samma spelrum som andra i dessa klasser. Sen var hon riktigt fin i Volkswagen ungdoms gp.
 
Målet för nästa år är att bommarna ska ligga kvar i 145 och kanske att vi kan debutera 150.
 
 

Första hoppningen
Hoppade Loppan och Rayban idag, knälågt. Ställde upp en S-båge bara. Det är bra för Rayban, för han vill gärna lägga sig på innerbogen och skena runt. Men idag skötte han sig bra faktiskt! Loppan Är ju som hon är.. Lisen påpekade nere i Flyinge att hon behöver vänta lite mer.. hehe ja det lär ju inte ske precis. Ju mer man hoppar desto mer hetsigare blir hon.. men jag gillar henne ändå!
 
 

Dumt jävla upplägg
 
Nu är jag sådär sur på ridsportförbundet igen. SM ligger så himla korkat, v. 7. Då hinner man bara göra en tävling innan, som dessutom ligger helgen innan!!! Man vill ju gärna att hästarna får lite vila under vintern, så tidigare vill man inte sätta igång dom. Så min fråga är, varför ligger inte SM som sista tävling på inomhussäsongen? Typ v. 9-10.
 
Nu kommer vi till nästa sak som är så puckat. Utomhus-SM ligger v. 22. Jo men det är ju skiiiiitbra! Då har hästarna i bästa fall gjort två utomhustävlingar (om man inte leker lite utomlands såklart). Då undrar ni säkert varför den tävlingen ligger så tidigt. Jo hörrni, det är för att hopp och dressyr SM ska gå på samma helg och samma plats. Visst är det kul att titta på dressyr, men det är inte kul att knappt hunnit hoppa 150 innan ett SM.. #detärsjälvmord. Så nu blir det nog inget ute-SM för mig. Mitt sista år som YR. Mitt sista år som en ok ryttare. Det sjuka är att inte ens dressyrryttarna vill dela tävlingsplats med oss.. så då kan man ju undra vems dumma idé detta var.