Nya mål
Mitt förra mål med Rayban var att debutera 1.45m, det har vi nu gjort och det är dags att skaffa rutin på den höjden. Men för att komma vidare måste jag förbättra markarbetet. Så det är det nya målet. Jag vill få honom lydigare, mer mellan hjälperna, mer rakriktad och rundare. Det gäller alla mina hästar. Alla är ju hyfsat fina på backen, men det måste självklart bli bättre om jag ska överleva 1.45m inomhus. Jag har lyssnat på Ridpodden (fantastiskt bra men lite för korta avsnitt...) och blivit väldigt inspirerad. Så nu ska det bli bättring här! Jag måste dessutom vara noggrannare med min sits, främst i markarbetet. Där är det mest att jag måste räta upp mig mer (har vi hört det förut??) och trampa ner hälen lite mer, fick kritik på hälen av Alexander Zetterman på SM med Porris, men har inte orkat brytt mig om det tills nu.. skulle varit bättre om jag tog tag i det direkt!
 
Han har iaf blivit bättre sen denna bilden togs.... tack gud
 

Falsterbo
Nu har jag tävlat klart. Rayban var fin båda dagarna men finast igår. Då var han nolla. I semifinalen gasade jag för lite så det blev ett ner och ett tidsfel. Pin eftersom banan var låg och lätt som fan. Laget slutade tyvärr bara på 6e plats. Men alla har gjort jättebra rundor så vi tar nya tag nästa år! Nu ska vi vara kvar ett par dagar, shoppa, rida och bada lite. 
 
Jag tycker inte täblingen är så jävla fantastisk. Dressyrbanan som vi red på var lite för hal för räbi som sprätter rätt mycket med bakbenen i svängarna. Visst är det kul när det är fullsatt på läktaren, men uppskattar en tävling som Åby travet mycket mer!
 
 

Falsterbo-pepp
Inte långt kvar nu. Har inte hunnit tänka så mycket på Falsterbo faktiskt.  Men snart är det dags. Planen är så att vi åker på torsdag,  stannar någonstans typ halvvägs, sover och drar vidare på fredag så vi är framme typ 12. Det är så jävla drygt att åka ner dit och kanske bara få rida en klass. Vi får ju inte ens rida på stora banan. Det suger. Hoppas verkligen att det blir ändring till nästa år. Till och med den där Amatör Touren får större plats än Lag-SM.