Fantastiska tävlingar på Åby travet!
Förra veckan var vi och tävlade i Göteborg. Väldigt fina tävlingar, bra banor, bra underlag och fantastiskt bra stallar! Vill verkligen åka dit igen. Loppan började med att vara felfri i 135 och då kom hon 5a. I 140 dagen efter fick vi 12 fel, egentligen inte en dålig runda, men jag fick inte med mig vänstersidan riktigt och då är det kört med henne. Hon avslutade att hoppa en 135 väldigt bra med 0+4 fel.
 
Rayban har varit super hela veckan, rev sista i omhoppningen i 135, var felfri och kom 6a i 140. Valde sedan att debutera 145. Fick en dålig början där. Jag har bytt bett på honom till ett babypelham, så nu måste jag sparka på lite mer vilket min tröga hjärna glömde. Rev 2an och 3an, kom sedan på att jag skulle gasa och sen hoppade han super hela banan! Rev 4an också, ett riktigt tåpet. Är ändå väldigt nöjd, fast att det var 145 så kändes det ganska lätt. 
 
Nästa tävling blir Falsterbo och då tar jag faktiskt med mig Rayban. Han har gått bäst nu under våren så därför tar jag honom! Vi åker ner på fredag nästa vecka och stannar till onsdag tror jag.
 
 

sista helgen i norrköping
Jahopp då var veckorna över. Loppan gjorde tre bra rundor, den bästa i 140 där vi rev sista jävla hindret.
Skulle kommit tvåa där. Är sjukt irriterad. Men det är kul att hon är så fin. Rayban va fin i en 140, hemsk i en 135. Sen sista dagen skulle jag hoppa en 140, 1 och 2 va bra sen på 3an tappade jag hjärnan och började
gasa. Wtf?? Stackars hästen crashade det hindret. Det är fan förbjudet att göra sånna fel. Jag gjorde en 
volt efter det sen va han fin fram till 7an där det blev lite väl mycket gas efter. så jag vände ifrån 8an så blev 
utesluten! Bra jobbat Erika. Aja antar att alla gör sånna fel någon gång, bara att komma igen och göra
det jävligt mycket bättre.