dessa jävla killar
Jag är duktig på att störa mig på saker, det måste jag erkänna. Det jag stör mig allra mest på på tävling är när folk inte följer de enkla regler som finns. Om man klarar av att fatta innebörden av "rid i vänster varv", ja då kanske man inte ska få tävla alls. Det borde ingå i provet man gör till grönt kort. Då kanske ni undrar vilka det är som inte följer denna regel? Det är majoriteten killar faktiskt. Alla dessa killar är väldigt framgångsrika och majoriteten är skåningar. Alla vi tjejer vet ju att killar är något efterblivna, men så här korkade trodde vi nog inte. Tre ryttare red ivägen för mig, alla red i fel varv, alla var killar och "kända".
 
Sen finns det ju även puckon som inte klarar att läsa "skritta på spåret". Men där måste jag erkänna att även tjejer är inblandade. Det finns även såkallade super-puckon som skrittar lite innanför spåret och sen skrittar i bredd och snackar med en annan. 
 
För att folk inte ska börja tjura och fundera på om jag tycker jag själv är en perfekt gud, så måste jag tillägga att det är klart jag inte är perfekt på framridningen. Men ganska perfekt är jag. Rayban skötte sig bra idag. Hade ett tidsfel i grunden, men det gjorde inget. 

skit
Mitt internet är slut, får mer imorgon. Så det blir nog ingen uppdatering idag!

kvällsridning
Lopp-öron
 
Nu är de tre pollarna ridna. Otto blir bättre och bättre. Nu försöker vi bara vänja oss när så mycket är fixat i hans kropp. Han tycker det är konstigt och ovant för han har börjat få lite sadeltvång. Jag hatar sadeltvång, det är bland det värsta som finns med hästar. Stegra är en bättre dumhet, då kan man ju göra något drastiskt, men när de får ren panik kan man inte göra så mycket. När jag fick Porris (Porter Money) så hade han en jäkla sadeltvång..
 
Loppan känns riktigt bra efter Monikas fix! Mjuk och fin som aldrig förr. Rayban red jag på bettet som jag ska ha på tävlingen imorgon, ett flippanbett. Det funkade riktigt bra, får se hur det är imorgon... hoppar bara en simpel 130 för att se hur bettet funkar.