spenderade nåndagen på Equirehab
Man skulle nästan kunna tro att jag bodde på Equirehab. Som Monika sa: "Snart får du vara med på familjefotot." Denna gång kollades Rayban av Chris. Jag red honom där också och han kändes mycket bättre. De har verkligen gjort ett bra jobb på kungen. Är så otroligt glad över att jag har en bra veterinär och Monika som kan den där hästen utantill.

Igår red jag alla hästarna i ridhuset. Rayban gjorde det bästa passet sedan i september. Äntligen börjar skiten släppa!!! Jag jobbade mycket med vikthjälperna och att få honom låg och avspänd, ganska chill alltså. Life har gjort stora framsteg, hon springer mycket rakare. Jobbar henne mycket runt innerskänkel, dels för att hon tar den lite smådåligt och för att hon behöver sträcka ut den korta stela sidan som är hennes vänstra. Loppan rids lite som en ridskolehäst haha. Hon är som hon är och det går inte att ändra på.

Idag ska jag in till Uppsala och fira nyår med Isabell Eklöf och några fler retards. En av dom är Lina, en superbästis som bor och pluggar i Texas. Vi gick gymnasiet ihop. Vi ska öven lyxa till oss med en hotellnatt, vi behöver det!

Vi har åkt pulka efter Agge. Jag åkte själv bakom honom först och styrde själv osv. Men han blev ju helt galen och skenade över hela åkern, så jag åkte av... Offrade sedan en unge och så provade vi igen. Han gjorde samma sak igen. Så då sprang mamma bredvid. Sen blev Agge trött och då tog vi fyrhjulingen haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback