Erika Bergqvist
Jag fick min första ponny som 2,5 åring och min lilla tävlingskarriär började redan som 5 åring. När jag var 6 år lånade jag mammas storhäst på en hoppträning. Det enda jag kommer ihåg från det är att jag tjurade som tusan över att jag inte fick hoppa högre. Så har det varit sen dess också. På ponny red jag mitt första individuella SM 2006 och har hoppat många sedan dess. Jag har dock inga medaljer individuellt, men det har jag i lag, ett silver och ett brons. Under ponnytiden har jag haft många olika ponnysar, jag tror antalet ligger på ca 21 st.. 
 
Info om hästarna jag har nu hittar ni under kategorin "hästar i stallet". Under min YR-tid har jag hoppat upp till 1.45m. Jag har varit kvalad till SM i 2,5 år, men inte känt mig redo att hoppa det.
 
Under 2015 har jag skaffat mig ett riktigt bra "team". Jag tränar för Sylve Söderstrand och tävlar numera även för Jump Club. Att ha en duktig veterinär är lika viktigt som att ha en bra tränare, så jag använder mig av Christopher Johnston, ni hittar hans fb-sida HÄR. Hästarnas hovslagare är Rickard Svärd och han håller till på Equirehab, där även Monika Ledin jobbar som equiterapeut.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback