Hjärtat i halsgropen och 3 liter tårar
 
Senaste dygnet har varit upp och ner kan man säga. Igår vid kvällsfodringen var Rayban tjock som fan i ett ben. Fuck tänkte jag och hade i princip avanmält till båda tävlingarna. Jag kylde, lasrade och la ett omslag. Emilia Sanders var här i morse och ultraljudade och som tur var har han bara sparkat sig lite.. han har lite lymfangit nu men är mycket bättre! Han var aldrig halt. Så han kommer kunna tävla som tur är. Hästjävel. En ponny som jag har haft här hemma gick igenom besiktningen och är såld nu, så det är kul!
 
Nu är jag på väg hem från ridhuset. Loppan och Cassandra (5åringen) var fina. Rayban fick gå med pappa. Cassandra är så sjukt fin att rida på backen, man kan inte tro att hon precis blivit 5 år!

träna mocka plugga bajsa
Igår tränade jag för Louise, hon är bäst. Hon kommer alltid med nya jobbiga övningar. Jag har tränat för henne i typ 5 år och varje gång får jag med mig något nytt hem. SLÅ DET NI FUCKERS! Igår red jag även lite nya hästar. Höll på att bli dödad en gång, men det löste sig snabbt med lite pisk. Väldigt trevliga hästar måste jag säga. Den ena kanske kommer hit lite längre fram. 
 
Nu till min ångest: ÅRETS FÖRSTA TÄVLING ÄR OM DRYGT EN VECKA. Panik. När vi åkte hem från Flyinge hade jag bestämt mig för att Loppan skulle vara lugn och lydig, Rayban likaså + att han ska böja på nacken när vi hoppar banor. Har jag uppnåt något av detta? Nej. Men självklart har hästarna blivit finare. Speciellt Rayban. 

Den tjuriga tjejen är igång igen
Sandra säger att jag är ridsportens svar på Kissie. Jag håller faktiskt med. 
 
Nu är det bestämt att andra omgången av eliten ska gå i Enköping. Jag antar att det är inne. Tråkigt kan jag tycka eftersom underlaget är ganska dåligt där inne. (Det har varit bra ja, men det har blivit för gammalt. Sågspånet eller vad det nu är har ett bäst före datum.) Man kan ju tro att ett Lag-SM ska vara bra arrangerat och genomtänkt osv. Men det är så tråkigt att det ska gå i så låga klasser. Omg 1 är ju förfan 120. Det som är roligast är lätt Falsterbo. Men nu har dom lagt semifinalen på Strömsholm, veckan efter SM... 
 
Finalen går ju i Falsterbo som förra året. När vi var där sa Jana Wannius eller vad han heter, att de funderade på att flytta finalen till stora banan (mycket roligare än lilla såklart). Men de har dom ju inte gjort.. Men förstå mig inte fel, klart som fan jag vill rida. Jag älskar fan lag. 
 
En sak som är riktigt bra är att de ger extra premier till klubben om ungdomarna är duktiga!