tävling yao
Idag har vi varit i Sundbyholm hela dagen med Grålle och Loppan. Rayban fick följa med som kung och prisutdelningshäst. Grållen började med att hoppa 115. Han skötte sig riktigt bra och var felfri och inte i en enda bom. Han är så okomplicerad och försiktig, så det är ju underbart. Tack igen till Mikael Westberg för att jag får ha den lilla plutten.
 
Loppan gick en lätt 135-klass. Banan passade egentligen inte henne när det är A:0, inte så många alternativa vägar och dessutom linjer överallt. Men hon var nolla, började banan med att bara ha henne lugn, med bakbenen på plats och undvek att röra hennes mun. Hon lyssnade otroligt bra, så då gasade jag lite i slutet och slutade 4a. Så det var kul!
 
Muppar

sjukskriven säger vi
Blev ingen tävling idag. Jag kunde inte rida igår så jag kände att det var bäst så. Men idag är både mage och rygg bättre så på kvällskvisten red jag två hästar och det gick bättre än förväntat. Det är värre när jag går, då ser det ut som jag skitit på mig, då det gör svinont i korsryggen och strålar ner i båda benen. Roligt är det allt. Värt att nämna är att jag är väldigt smärt-tålig. Har blivit sparkad i ansiktet av en häst och det var inte lika illa som när jag låg och typ skrek av smärta en dag haha. 
 
Jag har haft ont i korsryggen/bäckenet sen jag var typ 12 år, besökt läkare, naprapater och sjukgymnaster, ingen har hittat felet. Kul att jag nu 8 år senare själv har förstått vad det är för skit som jävlas. Ska inte säga för mycket ifall jag har fel, men troligtvis så har jag en kronisk sjukdom som bara gör allmänt ont och är värdelös där nere. 
 
Idag red iaf mamma Rayban, jag red Grålle och Loppan och båda kändes fina! De har vilat sig i form. Det blir tävling torsdag och fredag bara, men det kommer bli skitkul!

I behov av övningar
Jag har hinder-övnings-torka här hemma. Måste åka och träna för Louise snart känner jag, den kvinnan kommer alltid med nya bra övningar. Fattar ej hur hon gör det. 
 
Planen var att jag skulle göra lite övningar med Grålle, men jag kan tyvärr inte rida. Jag har kommit fram till att jag har en kronisk sjukdom i magen/livmodern/något skit. Har inte kollat upp det med läkare, men det är det enda möjliga. Gör ont som fan iaf och kan inte gå. Grållen får vila sig i form till tävlingen på tisdag.