Bitterfittan är jävligt bitter
Gårdagen och den här dagen får 0 av 5 toasters. Men en bra sak som kommit ur detta är att jag vet vad jag vill göra i framtiden, förutom hästarna. Jag vill jobba med barnens rättigheter i samhället. På något vis skäms jag lite över mig själv, här sitter jag, råkar vara född i en bra familj, har mat på bordet, slösar mycket pengar (som jag inte tjänat själv) på skit (hästar) och gnäller över att jag rev ett hinder i en klass som kostar 500 spänn. Kom ner på jorden gumman, gör något vettigt. All tid jag har lagt ner på att klaga på ridsporten borde jag lagt ner på något annat. 
 
Som person är jag väldigt drivande, kritisk, dryg, envis som ett as och för mig är det inte okej med ett halvbra resultat. Så jag tror att jag ska använda allt detta och göra lite nytta i samhället, något som jag alltid velat göra. Jag älskar ridsporten och kommer alltid försöka hålla mig på en "hög" nivå, men jag känner att det är min plikt att hjälpa folk. 
 
Hur jag ska uppnå detta vet jag inte.. fortsättning följer...
 
sjukt passande bild ahhaha

bara bra nyheter!
Cajsa är nu dräktig med bara en unge! Väldigt skönt. Då är det bara 10,5 månader kvar att vara orolig... mamma ska hämta hem henne imorgon. Vi har saknat den största bitchen här hemma, jag är ju bitch nummer 2.
 
 
Idag har det inte hänt så mycket. Jag och Janna red mitt på dagen och sen gick hon och jag ner till gräsbanan där vi klippt gräs, krattat upp dött gräs, plattat till marken på vissa ställen. Imorgon ska jag fylla i vissa hål, sen är det bara att rida! Men sen ska någon cm sand på också. 
 
Rayban har ju vila nu och han har fått gå i en liten hage med mycket gräs, men även fått gå promenad. Mitt på dagen när det var som varmast passade jag på att lasra honom i 1,5 h. Vi kollade samtidigt på Geordie Shore !
 

bra och dålig nyhet
Cajsabajsa i vintras.
 
Cajsa har äntligen haft lite tur och är dräktig  (med I'm Special de Muze (Emerald - Nebab de Reve - Chin Chin) för er som missat)! Det har bara gått 16 dygn så det kan ju hända mycket. Nu till det dåliga, det är tvillingar. Haha orkar inte. Men hon ska kollas igen på måndag och se om den ena försvunnit. Om den inte har det antar jag att man tar bort den ena. Skulle ju vara trevligt om man visste vilken som har bäst hoppteknik innan!!