bilder från dagen
Emma och Wovvis som gjorde en riktigt bra runda idag. Rev samma hinder som mig (som jag rev med båda hästarna).................
 
 
 
 
När vi kom hem plockade jag 5 kg gräs till Rayban, sen fick han gå på en promenad. Loppan fick gå ute till kl 21.

Film på Rayban från 140n i lördags
De fyra första hinderna red vi väldigt bra! Sen rann det iväg lite, men vi fixade det bra utan allt för mycket tjafs. Efter lilla vattengraven var det omhoppning och där blev jag lite väl tävlingsinriktad och kom på att jag ville ha en färg på rosetten. Nu i efterhand när jag tittat red jag ju sakta haha, men galopperade på lite mer vilket gjorde att sprången blev lite plattare. Det gjorde inte så mycket, det kommer ta ett tag tills han hoppar alla hinder som dom 6 första. När han väl gör det hoppar han dessutom 150.
 

på återseende bästa Åby
Nu rullar vi hem efter en ok tävling, men lite stolpe ut och otur med vädret. Planen var ju att hoppa två 140 med hästarna men nu fick jag hoppa två 130 istället. Idag hoppade båda hästarna fint. Rayban ville jag bara få en bra runda med, vilket jag fick. Petade ett hinder då jag inte riktigt fick med han i svängen, slirade runt lite med huvudet i vädret. Det gjorde inget för han hoppade så fint ändå. Med Loppan gick jag in för att vinna. Vilket jag inte gjorde. Jag var snabbast med två jävla sekunder men rev ett lite räcke. Hon var knappt i det, bara med tån, men såklart rullade bomjäveln ner.