jag älskar life
Men jag hatar blogg.se som raderade mitt förra inlägg som var sjukt bra!!! Försöker mig på ett nytt: Life är otroligt trevlig och rolig att rida, just nu tränar vi på rakriktning, som alla ryttare ungefär.. hon vill sträcka ut ena sidan lite mer än andra och spårar då inte. Helt normalt, men en sån sak man måste jobba på. Jag har läst på lite extra om just rakriktning och kom då in på utbildningsskalan. Den är såhär: Takt, lösgjordhet, kontakt (tror jag), schwung, rakriktning och samling. Jag glömmer ofta bort den lilla rackaren och ska nu försöka ta med den i mitt dagliga arbete. Perfekt om man inte har en tränare varje dag som står och tjatar. Det blir ofta en sörja i min hjärna och jag vet knappt vart jag ska börja för att få igenom det jag vill på hästarna, så detta blir nog toppen!

Lite kvällsmys. Rayban är så extremt snäll.

ny horsie
Idag hämtade jag och mamma hem en ny polle. Ska rida den åt Micke och Kim som ägde Grålle. Hästen heter Life Is Crazy och har ridits nu i höst av Zara Knutson. Har sett Life ute på en del tävlingar i år och hon är väldigt fin. Verkligen min typ av häst, så det ska bli intressant att se om vi passar eller inte. Kommer grina om vi inte gör det, men tvivlar på det. Har ingen bild att visa tyvärr. Det får jag fixa imorgon! Lite övrig info då: hon är 6 år och har hoppat 130. Hon har gått från 110 till 130 på bara några månader. Kapacitet finns det....

http://youtu.be/ZsjcZcPt3zU

livet i ridhuset
Lever halva mitt liv i Hebys ridhus nu. Superkul. Åker med alla hästarna typ 6 dagar i veckan. Heby rf har två ridhus, så det är väldigt bra att kunna variera underlag.

Hästarna känns väldigt bra nu. Rayban travar jag mest på då jag gärna inte vill åka av haha. Hans galopp är extremt svår att sitta på, min rumpa bara glider runt där uppe på ryggen. Donna har gjort väldigt stora framsteg den här veckan. Har lagt ner mycket tid på att skrittjobba henne och få henne mjuk och följsam.