inte tillräckligt intressant bitch
Jag vet inte riktigt vad det är med mig, men jag har inte något att skriva om. Det är antagligen för att jag har så mycket att göra och för att min hjärna känns nollställd. Förutom att jag numera är extramamma åt fyra stycken galna ungar (3-7 år) så kommer jag på fredag ha två extra hästar att rida. Så då blir det fem stycken att harva runt på varje dag, ska bli otroligt roligt! Dom två ska även tävlas.

Rayban och Bob har de senaste dagarna fått trimmas lite extra noga i ett sista försök att få till Sylves övningar. För på fredag bär det av till Rekasta för att träna i två dagar. Helt ärligt så har jag längtat sedan jag lämnade det där stället senast. Loppan behöver inte tönta runt med bomövningar och tjafs, så hon och jag har filat på flåset!

Jag skrev upp för BE idag och jag gjorde det som en kung. Dessvärre måste jag lära mig backa släpet också innan jag klarar en uppkörning. Så har inte bokat en uppkörning än..

back on track
Idag blev Rayban lasrad innan jag red. Självklart kunde Tuppen inte hålla sig borta från en mys-stund, så hon fick vara med uppe på ryggen. Jag blir alltid förvånad över hur chill Rayban är, som en riktig ridskolehäst. Han var riktigt fin idag dessutom. Vi är lite mer på spåret nu och vi behöver inte skämmas för Sylve på fredag när vi ska träna. Vi har fått hemläxa att jobba på snabbare bakben och att vi ska vara snabbt tillbaka när jag vill, så det jobbade vi hårt på idag. En jobbig sak är att det inte går att rida på gräsbanan längre. Nu är det grusvägar och ridbanan som gäller. Bob och Loppan har varit pigga som ett par b-ponnyer. Grållen tar det ju fortfarande lugnt, så han är ännu piggare. Höstvinden hjälper nog till.. jag saknar sommaren och 35 grader.

Såhär stod ett hinder på P&J i torsdags. Vet inte riktigt hur dom tänkte, men som tur var fick jag gå in och ändra om. Ibland har det sig sina fördelar att vara dryg.

älskar bobben


Idag har jag haft en dipp-dag. Min rygg har varit piss så då blev jobbet med hästarna lite mer chill. Hästarna jublar, men inte jag. Rayban har firat min pissdag med att vara så jävlig som möjligt. Det finns ingen annan varelse som vet så bra hur man ska göra mig förbannad, han älskar det. Har inget annat att tillägga. Tack för mig.