blödigaste människan
Jag älskar kaniner och harar. Har alltid gjort det. Igår hittade jag en harisunge i stallet som en kattjävel släpat dit. Nu springer mamman runt och letar här runt gården. Jag klarar inte av sånt och vill lägga mig ner och grina. Kattskrälle.
 
Till något roligare: imorgon är det kurs för Sylve!!!!! Som jag längtat. Jag hoppas han är på hugget för jag känner att jag behöver renovera min ridning. Just nu känner jag mig lite lost. Lite skäll skulle sitta fint. Det blir Lorden och Rayban som följer med. Zafir får följa med nästa gång! 
 
Idag lastade jag Rayban, så kom Tuppen (kisse) in och var tok-gosig. Så hoppar knäppkatten upp på honom från backen. Grejen var ju att hon klämde in hennes kloe i hans fett. Stackarn fick ju panik och slängde sig fram. Han var mindre glad efter..
 
Söt-Zafir vill helst gulla hela tiden. Hon är verkligen mysig.
 

behöver hjälp
Någon som vet hur man får bilderna bredvid varandra över headern?!?!

Loppan ska bli mamma
Som många säkert har märkt så har jag inte skrivit något om Loppan på länge. Vi och hennes ägare Torbjörn och Catharina har bestämt att hon ska få bebisar nu istället för att vara tävlingshäst. Hon är galen i fölisar, så jag tror att hon kommer njuta.
 
Har haft så himla roliga år med den fina hästen. Hon var den jag hoppade svår klass på först. Jag har haft väldigt många vinster och placeringar på henne. Hon har alltid varit mitt säkra kort och det kommer bli tomt och tråkigt utan henne. Samtidigt så känner jag att bådr hon och jag är redo att gå vidare, vi har gjort så bra vi kunnat. Loppisen bor kvar här ett tag, men snart ska hon betäckas.
 
Tack för dessa snart 4 år Can't buy me love och tack Torbjörn och Catharina för att jag har fått ha eran finfina häst!!!