ja jag är jävligt kontroversiell och lever upp till mitt namn
Från facebook:
 
Med tanke på allt skitsnack som florerar kring mig så vill jag berätta min story av det som hände i en bil med mig och fyra personer. Personen som körde bilen körde extremt vårdslöst och följde inte hastigheten alls. Två gånger gasade hen upp ordentligt varav en gång i 180 km/h på en 2-1 väg med hastighetsbegränsningen 110 km/h, jag har dock bevis i form av film på 169 km/h. Jag sa till ett flertal gånger att det inte var kul och dessutom farligt, samt att det var "så jävla respektlöst!!!". Jag blev hånad, "man blir så glad när man ser dig Erika 😂😂😂". Två personer i bilen satt obältade och jag sa verkligen min åsikt kring detta. Om de vill dö, så ok, men jag vill inte skada mig pga att dom är omogna/lata. Dessa personer hetsade även föraren " Kör fortare!!! Du hinner förbi!!!!". Personen som körde gjorde även vidriga omkörningar utan att ha bra sikt, det var det värsta. 3 sekunders regeln var mer 0.1 sekunder, bilarna före reagerade på detta och markerade tydligt.
 
Till slut blev jag förbannad/rädd och kände att det var nog. Jag kontaktade polisen (utan att berätta för dom i bilen). Efter en stund blev vi stoppade av polisen. Observera att polisen berömde mitt handlande, "du kan ha räddat människoliv".
 
Jag har fått höra att jag är en sjuk människa, att dom i bilen ska vara rädda om sig, att jag är en patetisk människa, att "det var det sista jag gjorde" (hot), att ingen vill vara min vän längre, att ingen normal människa gör såhär, att jag är en subba. Tjalla till polisen är tydligen fult?
 
Det folk inte verkar fatta är att jag inte gjorde detta för att jävlas eller för att ha lite kul. Sen är det helt sjukt hur jag kan vara den dumma människan i detta? Jag följde bara lagen och visade enligt mig civilkurage. Jag tycker inte man ska ha körkort om man kör såhär och inte alls är mogen för det.
 
Jag förstår inte att folk är villiga att riskera sitt eget liv, och accepterar inte att man leker med andras. Folk som vill se filmen kan höra av sig. Kom ihåg att jag inte har någon som helst anledning att ljuga.

Kommentarer
Postat av: Mia

fantastiskt bra gjort :-) Du ÄR en hjälte även om det alltid kommer att finnas idioter som inte fattar att fart och plötsliga stopp dödar. En sak om man själv är beredd att avsluta sitt liv men de ska för fan inte dra in andra i detta!!!!!!!!!!! Återigen superbra gjort,go girl :-)

2016-04-05 @ 21:06:44
URL: http://westyarnhillside.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback