paj, knäad och bästa hjälpen
Mamma och jag tog lastbilen till Equirehab igår med 5 hästar. Första gången vi åkte med 5 st och det gick superbra. 3 st skulle skos och 2 st skulle Chris kolla på. Vi började med Rayban för honom. Som ni vet har vi fixat lite grejer på honom sedan i somras när han gick omkull så in i helvete i hagen. Det är fortfarande sånt som sitter kvar, men nu är vi nere mer på detaljnivå. Jag tycker det är superkul faktiskt!
 
Det roliga var att Chris hoppade upp och kände lite. Blev förvånad för jag trodde inte han kunde rida haha.. vi hittade lite smågrejer. Men nu ska han igång ordentligt och vi börjar med kurs för Sylve.
 
Jag red även Zafir där. Hon känns fin men springer gärna med höger bak utanför kroppen i galoppen i höger varv. Inte något extremt alls. Många tränare hade nog sagt åt mig att bara rida in höger bak bla bla och trott att hon bara var svag där. Men Chris sa att det var i ländryggen det satt. Så hon fick lite hjälp där. Det var inte katastrof alls utan bara lite hjälp på vägen. Som tack för hjälpen knäade Zafir Chris precis över ögat.. inte snällt alls. Vi får bjuda på något extra gott om 2 v.
 
Tänk om alla tränare kunde bli lika bra som en veterinär på att se hur en häst rör sig och kunna dra slutsatser från det........ 
 
Till sist kände Chris lite på Lorden. Han bytter galopp bak ibland när jag vill sätta mig ner och samla lite. Det är tydligen bara en fas han är i nu, ryggen växer osv. Det var skönt att veta, nu är det bara att jobba på. Monika klämde och kände lite också. En superdag helt enkelt!!
 
Dagens meny, focaccia, pajer och kardemummakaka.
 
Loppan, Zafir och Life. 
 
På vägen hem klämde Rayban in sig där. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback