kungen Erika äger i dressyren
Nu ska jag skryta. Jag är så jäklarns stolt (för tillfället) över framstegen jag gjort med Lorden. Jörgen på Equirehab har hjälpt mig de första fem stegen i rätt riktning, men de sista fem har jag hakat mig fram själv. Skulle dock aldrig ha klarat det själv.
 
Vi har haft problem med att han blev kort och bytte i galoppen, han sprang även i obalans 24/7. Först gick Chris på ett överben, sen har vi jobbat extremt mycket med lösgörande arbete. Hans trånga bogar som gjorde att han nästan såg halt ut är numera helt borta. Han har ett helt annat schvung(stavas det så) och lyfter annorlunda på bakbenen. Ryggen har även kommit och och halsen blev 3 dm längre och han går numera i en rund och låg form.
 
HELT FANTASTISKT!! Liksidig och fin är han också. På fredag ska jag ha uppvisning på rehabet och bjuda på något extra gott som tack för all hjälp. Nu kommer han börja hoppa bättre också, speciellt när han vinklar mer på sina haser. Sen ska han få mysa med Monika för att göra honom extra rörlig där uppe i korset.
 
En bild på mig o mammi från Jörgen och Monikas bröllop. Oklart varför min röv sticker ut.
 
Micke-Picke och jag när jag skulle hämta hem Max. Obs om jag är död imorgon så har han mördat mig. Love u M.
 
 
En liten bild på världens bästa Hanna som jag våldgästade en natt förra veckan. Hon bor i Linköping så svängde förbi henne på vägen ner till Västervik och Max. Nu får du komma till mig. Älskar dig också Hänni.
 
Hanna och jag är bäst på mat och fika.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback