oj oj jag har glömt er
Det har hänt mycket sedan sist. Förra fredagen var jag med 5 hästar på Equirehab. Några skulle skos och två ponnyer som är här skulle kollas av Chris. Rayban checkades också och han var prima ballerina!!!! Åå så skönt. Nu har han ridits i en vecka. Chris som är extremt noggrann när han checkar hästar hittade inte något att klaga på alls. WIN! Det var nog mest för att han fixade problemet med förstärkningsbandet som en kung. Rayban läker också fort som tusan.
 
Maxen fick nya dojjor och han blev 2 cm lägre (nästan d-ponny nu), men riktigt fin blev han allt. Nu ska han dra ut vargtänder nästa vecka sen ska han ridas. Jag längtar verkligen. Lorden och jag kirrade även en riduppvisning. Vi överväger grenbyte.
 
Jag har gått och blivit 10 ggr bättre i markarbetet efter jag fick hjälp av Jörgen. Mitt tips till er som har 10 kg mer i ena tygeln, samt vill lägga er ner och böla efter varje ridpass är:
Lösgör era hästar. Fokusera på det i några veckor. Böj, flytta bogen så ni får loss dom där stela hemska bogarna, låt hästarna få gå med längre hals, släpp på den där satans yttertygeln ett tag tills hästarna är mjuka och fina. När dom är lösgjorda kan man börja rakrikta.
 
Men en sak som är viktigast: dra för fan inte. "Håll" och sen mjukna. Hästens beröm är eftergiften.
 
Maxen är så fin!! Idag hälsade hans delägare på. Då fick han även en ny fin grimma.
 
 
 
Lorden har biffar på sig. Jag hoppade honom idag och satans vilken bra känsla jag fick. Dock har han inte helt koll på benen, men han hoppar mycket med ryggen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback