världens bästa veterinär
Efter jag kom hem från tävlingen i onsdags så var Rayban lite lite tjock i en sena. Jag fick panik, grinade och kylde/värmde hela natten och två dagar efter. Det gick ner fort men jag har låtit honom vila. Chris hade semester förra veckan så jag smsade honom i morse och frågade om jag kunde komma dit han nu va. Självklart gick det bra, fast han var fullbokad. Han är bäst. Som tur var hade han ingen senskada, utan bara en liten överansträngning i förstärkningsbanden typish. En riktig chilldiagnos, så han ska vila i 1 v och sen på återbesök. Jag skulle inte överleva utan Chris.
 
Boven i dramat är Sundbyholms jävla underlag. Han har antagligen fastnat typ med tån i underlaget och gjort illa sig. Nu kommer alla grina och säga att Sundbyholm äger bla bla. Nej underlaget där är inte tillräckligt bra. Så nu ska Rayban inte få hoppa där mer. 
 
En gammal bild på Räbi och hans bästis Frasse.
 
Idag var jag även på väg till Västervik för att hämta min nya häst. Sen efter att jag åkt i 1,5 h så fick vi reda på att den skulle komma om 2 dagar istället. Jobbigt.... så bara hem igen. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback