stora städ-dagen
Japp som rubriken lyder så har jag storstädat stallet efter att ha fått skämmas när vi hade gäster här hemma. När jag var sjuk i 1,5 v så snorade jag något så in i..... Nezeril-reklamen på tv där man ser en man kliva ur sin bil och det väller ut snorpapper var verklighet för mig. Det är till och med snorpapper i ridhuset. Så ja, det var dags att ta bort snusket och städa. P.S. Rayban åt upp ett snorpapper, han trodde nog det var gräs pga den gröna färgen. 
 
Idag har Lorden och Rayban fått gå i ridhuset som vanligt.. båda skötte sig prima efter lite övertalning. Jag och mamma försökte gå en promenad med dom två på eftermiddagen, men det gick ju inte. Båda är superpigga och galna. Jag är i behov av en skrittmaskin. Sen till stona: Life fick vila och Zafir fick travas lite lugnt ute på åkern i strålande sol och 5 grader varmt. Hon var snäll men pep och bockade haha, hon var söt.
 
 
Observera trampet i stigbyglarna.. Lorden har hjälpt mig skaffa det. På ponny-SM i Grevagården så klagade Alexander Zetterman på att jag hade ett för dåligt tramp, men nu hundra år senare sitter det. 
 
 
 
Här har vi en mordplats. Rayban det puckot bet stackars Zafir i öran för några dagar sedan.. stackarn har ont och är svullen nu. 

Zafir imponerar
Igår hoppade jag Z lite i ridhuset. Övade mycket på att ha henne på bakbenen och att få henne att hoppa lite mer upp. Satan i gatan vilket tryck hon har i de där bakbenen. När hon får lite mer styrka så tror jag det kommer bli riktigt bra!! 
 
Hon gillar sin nya stora hage.
 
Sofia, Zafir har gått och kärat ner sig i Lorden!
 
Räbi och Zafir.
 
Sötisar.
 
Utöver att åka skyttetrafik till ridhuset så funderar jag mycket på om jag ska söka en utbildning till hösten, och isf vad. Blir illamående av tanken, men någon gång måste man växa upp. Dessutom kommer morfar strypa mig om jag inte gör något vettigt med mitt liv snart...

jag lever
Efter några pissiga dagar är jag nu lite mer människa. Jag har efter lite tjat fått medicin mot min bihåleinflammation och öroninflammation. I onsdags hade jag dock en vidrig huvudvärk, kunde knappt gå och klarade inte av starkt ljus eller höga ljud. Hade dessutom ont i nacken, så trodde en stund att jag hade en hjärnhinneinflammation också. Men det gick över efter ett dygn, så det var bog lungt.
 
Igår red jag hästarna i ridhuset. Alla är sjukt pigga vilket är jobbigt när jag är svag som en räka haha.. Lorden har börjat testa mig genom att svänga fort som tusan åt frl håll samt göra några mysiga bocksprång efter. Måste få ner den killen på jorden innan det är försent...... En häst som sköter sig är dock Zafir. Lilla Z är lite mer försynt än mupp-Lorden. Vi tränar mycket övergångar för att bli starkare. Det gör även Lorden. Tog lite övningar från Angelicas clinic i Billdal i höstas.   
 
Räbi, Lorden och Life.