skönt att slippa snö
Ridbanan är numera ridvänlig. Lite blandade känslor måste jag säga, hade gärna velat ha lite mer snö innan den försvann helt. Hästarna hade behövt träna lite kondition i djupsnön.. idag red jag i alla fall Life hemma på banan. Hon var väldigt pigg men skötte sig bra. Vi körde lite mjukgörande arbete och rakriktning. Mina övningar börjar bli oinspirerade, så ska bli så himla kul att komma igång med träningarna för Sylve snart!! Hade bokat in två träningar nästa vecka, men hästarna är inte redo. Så det sög.
 
Rayban fick åka till ridhuset för det blev storm. Barnen följde med så jag hade alltid en gul ponny i rumpan, men det gick bra! Rayban skulle lätt kunna gå på ridskola, för han tycker det är supermys med en ponny i röven.
 
 

jag och Rayban kör som kungar
Rayban har fått vara försökskanin under mina första utflykter till ridhuset. Han har överlevt båda två. Jag skulle behöva få med mig Life till ridhuset också, men har svårt att lasta om dom när jag väl är där. Hästarna står snett i våran transport, så måste typ hota en häst att stå still utanför medans jag lastar ena. Känns otryggt faktiskt. Men nu kan jag nog snart rida hemma på ridbanan om detta vårväder fortsätter!!
 
Jag har ridit ganska mycket ute de senaste veckorna och Rayban känns ju oftast hemsk då, men de senaste gångerna i ridhuset har han varit helt ok! Vi har jobbat lite på att trycka ner rumpan i sadeln och rida hästarna fram till handen. Märkte att det bara var jag som satt och glappade/gnuggade rumpan i sadeln i Tyskland... alla andra satt som fastklistrade mini-Rolf'isar. Samtidigt som vi även har försökt kvicka till de där sega bakbenen.
 
En fager bild.
 
En gammal grattis-bild till Maja Nyman. Puss på dig skitunge. Gillar dig också Bea.

lite tuff vecka..
Nä bättre veckor har jag haft. Tyvärr var vi tvungna att låta min lilla favvokisse somna in när jag var i Tyskland. Jag är en riktig mjukis, så jag brukar böla oavbrutet, men har klarat mig helt ok denna gång. Men har inte varit så tagg rent allmänt!
 
Idag kirrade jag BE-kortet likt den kung jag är. Är bäst på att backa och sämst på stadskörning, körde dock bara mot rött en halv gång, så jag fick godkänt.
 
Uppdatering med hästläget: vi ville köpa två stycken från Tyskland, men Chris tyckte den ena var ojämn fram, så skiter i den. Tråkigt då det är en väldigt fin häst. Så nu handlar det om en häst, men vi har inte bestämt helt än.