en träna-fredag
Igår var det träning som gällde för Lorden och Rayban på rehabet. Jörgen lär mig för tillfället allt som har med lösgörande arbete att göra. Jag har slarvat med det och satt igång med rakriktning istället. Med Lorden har vi även jobbat väldigt mycket med vem det är som bestämmer. Han ska ha fokus på mig. För att få honom att fokusera på mig ska jag göra på ett speciellt sätt, och idag sprang han runt som en polishund (nästan).
 
Lösgörande arbete är ju väldigt viktigt och han jobbar sina westernhästar (eller vad man säger, tror han rider dressyrgrenen i det där tjafset) otroligt mycket med det. De hästarna måste vara halvt lealösa i kroppen. Kan ärligt säga att han är den av alla tränare som fått mina hästar att må som bäst i kroppen. Det enda vi jobbar med är få hästarna avslappnade och lösgjorda. 
 
Alla tre hästarna blev även skodda. Fina som attans blev dom. Både dom och jag är bortskämda med en bra hovslagare. Fredagens meny bestod av pastasallad med olika grönsaker med en egen pestomajonäs, regnbågslax, focaccia, hallongrottor, choclate chip cookies och två sortes brownies. Observera att jag bakade allt det söta och det var ätbart. 
 
Bebis växer.
 
Råkade infoga fel bild och nu går det inte att få bort helvetet... sorry Malin

Kommentarer
Postat av: Elin

Låter som en rätt trevlig dag ändå! Härligt att hästarna blev så lösgjorda och fina :)

2016-07-16 @ 22:54:11
URL: http://liveloveride.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback