långa dagar
Det blir lite halvdålig uppdatering nu. Jag brukar alltid gå in och skriva här innan jag somnar, men nu kommer jag in vid ca kl 23, så då somnar jag direkt. I och med att det är så himla varmt så går vi upp vid kl 06 för att släppa ut hästarna, sen tar vi in dom vid ca 10. Då är det svinamycket broms och skit, så då vill ingen vara ute. Sen får dom vara ute mellan kl 18-22.30. Jag rider på morgonen eller kvällen. 
 
Igår var jag och tränade för Sylve!!!!! Det är alltid bra träningar för honom. Det roliga var att han var lite imponerad över att han var så lösgjord och fin på backen. Rakriktningen måste jag fila lite på. Men han sa flera gånger att "Erika, han ser ut som en vanlig häst!!!!". Det är ett extremt bra betyg haha. Det jag ska hårdträna på är att lite mer flexibel och lite mindre "noggrann" när det blir större hinder. Jag måste möta honom lite halvvägs. Jag kan inte sitta och hoppa 140-hinder så som jag rider hinder på 1m. 
 
Fick väldigt bra hjälp och jag känner mig lugn inför nästa tävling i Sundbyholm. Sylve sa att jag nu rent teoretiskt kan hoppa 145-150 på honom nu. Bara för att jag har honom där jag vill på marken. Men kan måste hjälpa Rayban mer på hinder först. Just nu är jag lite halvdålig. 
 
 
En halvkass bild. Lorden var olydig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback