sista hoppningen
På tis och ons ska Rayban som sagt tävla, så idag passade jag på att jobba honom över några småhinder. Det passade perfekt eftersom det spöregnade igår kväll = bra underlag. Jag red på ett vanligt tränsbett och han sprang runt väldigt fint. Måste fortfarande anpassa mig då han är så extremt mycket lydigare och helt annorlunda än för ett år sedan. Om någon kan ge mig en jäkla käftsmäll så blir nog allt bra. 
 
Lord-Tord fick också hoppa. Han har inte hoppat på två månader så han tyckte det var superkul. Vi jobbar mycket på att lossa bogarna och hans bakkärra. Galoppen är inte hundra än, så speången blir heller inte hundra. Men det löser sig. Han är väldigt begåvad och försöker göra rätt hela tiden. Så det är kul.
 
Nu har vi en ny häst som vi vill ha, men först ska vi kolla plåtar och besikta. Hoppas på att Chris tycker den är ok. Kan inte avslöja så mycket, men den är finfin, 5 år och släkt med Rayban!
 
För någon dag sedan var det ett år sedan min superponny Porris/Pottan fick somna in. Älskade hästen. Det är inte ofta man får ha en sån krigare.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback