wieeeee, bästa dagen på länge!!
En sak först: Cajsa inseminerades igår. Men ska insemineras om imorgon. Ett jäkla meck det där.
 
 Nu till det bästa: jag tävlade idag!! Först ut va Valle (Ebbas/Marinas 5 åring) i hans andra 110. Vi rev näst sista men allt annat var väldigt bra. Kul!! Häst nr 2 var Rayban. Både han och jag njöt nog varenda sekund. Vi hoppade bara en sketen 120, men det var ju askul ändå. 35 % ville han skena och resten bestämde jag. Jag var ju inte helt med på noterna så rytmen var inte 100. 
 
Vi var iaf felfria och fick ett avlägset pris. Sylve tyckte han var mycket bättre än förväntat, så det var kul att höra. "Han såg tom eftergiven och ridbar ut emellanåt." Haha det är en sån lycka att höra det!!! 
 
 
Vi arbetade hårt vid insläppet.
 
Något nöjd prinskorv.

handikapphage
 
Här har vi en efterbliven Rayban som inte kan gå i hage. Pappa löste det genom att göra en liten hage som vi kan flytta i det höga gräset. Jag tror faktiskt att muppen är ganska nöjd och lite mallig. 
 
Igår hoppade jag muppen. Det gick riktigt bra och han kändes fin även idag, så jag tror att jag ska hoppa honom en liten 120 på Jump Club på onsdag!!! Han har inte tävlat på 36 v, så det kan bli intressant. Eftersom jag inte tränat så mycket så tar vi en låg klass som lite träning. 
 
Idag har en tjej som heter Johanna varit här och ridit en av våra ponnysar. Ragge som han heter bodde förut på Djursholms Ridskola och Johanna red honom där. Jag höll lite en liten lektion och det gick toppen. Jag tycker det är roligt att lära ut. Skulle vara kul att hålla fler hoppträningar för folk. KOMSI KOMSI!
 
En mindre charmig bild.
 
 

rövskav och båt
Dagen började med att fixa stallet och efter det tömköra Zafir. Hon och jag börjar fatta grejen och kan få till rätt bra jobb. Mamma är 5000 ggr bättre än mig, men jag är inte helt kass. Rayban fick sig en ridtur efter det och satan. Jag har kopplat ihop mitt huvud med mina hjälper och har numera en rätt bra föratåelse för tjafset. Rayban har fortfarande lite grejs som behöver läka under jobb, men det gäller att jag undviker att kötta med det och jobbar mig runt det. 
 
En sak som varit bra med att Rayban skadade sig är att jag har lärt mig väldigt mycket av det. Jag är övertygad om man måste vara grym på att känna hästarnas svagheter/styrkor och ha en bra förståelse för det, för att kunna bli en bra ryttare. 
 
Juste glömde bort att nämna rövskavet. Det var som alla vet varmt idag.. jag red i shorts på Rayban (barbacka som alltid, och med ett schabrak) och efter et tag kände jag att det hettade lite i das röv. Kämpade vidare, men nu är det köttsår. Svett + ryggrad i rumpa = för mycket friktion.
 
Bebis har fått en ny hage. Hon har iaf halsen rätt upp. 
 
Idag har vi varit ute med båten i Mälaren. Bäst
 
Bra bild där nere... mamma i bh också.