handikapphage
 
Här har vi en efterbliven Rayban som inte kan gå i hage. Pappa löste det genom att göra en liten hage som vi kan flytta i det höga gräset. Jag tror faktiskt att muppen är ganska nöjd och lite mallig. 
 
Igår hoppade jag muppen. Det gick riktigt bra och han kändes fin även idag, så jag tror att jag ska hoppa honom en liten 120 på Jump Club på onsdag!!! Han har inte tävlat på 36 v, så det kan bli intressant. Eftersom jag inte tränat så mycket så tar vi en låg klass som lite träning. 
 
Idag har en tjej som heter Johanna varit här och ridit en av våra ponnysar. Ragge som han heter bodde förut på Djursholms Ridskola och Johanna red honom där. Jag höll lite en liten lektion och det gick toppen. Jag tycker det är roligt att lära ut. Skulle vara kul att hålla fler hoppträningar för folk. KOMSI KOMSI!
 
En mindre charmig bild.
 
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Dock fick jag knappt rida honom under de 5 år som jag var skötare på Ragge utan var bara i stallet och borstade på honom några ggr i veckan. Man slet som ett djur med att jobba istället för stallpersonalen för att få äran att borsta hästen i hovslagarspiltan en sen eftermiddagskväll när hästen hade varit sjuk och fått vilat hela dagen. När man ser tillbaka på det inser man hur sjukt allting egentligen var!

Men han bor verkligen som en kung hos er! Det märks att han trivs. :)

2016-06-27 @ 23:31:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback