jag socialiserar mig
Hör och häpna gott folk, bitterfittan har rört sig bland normala människor i Uppsala. Igår var jag ute och tog ett glas vin. Vad har hänt med mig? Kul var det, men nu är jag hemma och har slitit röven av mig. 
 
 
Dagens sjukaste händelse: skulle hämta de två minsta kidsen på dagis med Agge såklart. Han älskar att få bli klappad av alla på dagis. 4 min innan detta kort togs så körde en gammal kärring förbi. Jag gick ut lite mer i vägen för att visa att hon skulle bromsa, jag höll även i en hund. Nope kärringen körde på och vi flydde ner i gräset. Då halkar Agge till och båda barnen rasar av. Precis då kör hon för i och bromsar in lite och ser asarg ut. Sen gasen i botten och iväg. Efter att ha tröstat ungarna så säger den ena: " usch vilken hemsk jävla människa, så får man inte gööö." Hahahaha.
 
Imorgon är det rehabet-dags. Sveriges bästa klinik serverar imorgon fransk potatissallad med rökt lax, en grön sallad med melon och även foccacia. Till fika blir det mandelkubb och till efterrätt en vit chokladmousse med jordbubbsbotten och ett härligt täcke av cookie woopie-crunch. Ja jag äger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback