rövskav och båt
Dagen började med att fixa stallet och efter det tömköra Zafir. Hon och jag börjar fatta grejen och kan få till rätt bra jobb. Mamma är 5000 ggr bättre än mig, men jag är inte helt kass. Rayban fick sig en ridtur efter det och satan. Jag har kopplat ihop mitt huvud med mina hjälper och har numera en rätt bra föratåelse för tjafset. Rayban har fortfarande lite grejs som behöver läka under jobb, men det gäller att jag undviker att kötta med det och jobbar mig runt det. 
 
En sak som varit bra med att Rayban skadade sig är att jag har lärt mig väldigt mycket av det. Jag är övertygad om man måste vara grym på att känna hästarnas svagheter/styrkor och ha en bra förståelse för det, för att kunna bli en bra ryttare. 
 
Juste glömde bort att nämna rövskavet. Det var som alla vet varmt idag.. jag red i shorts på Rayban (barbacka som alltid, och med ett schabrak) och efter et tag kände jag att det hettade lite i das röv. Kämpade vidare, men nu är det köttsår. Svett + ryggrad i rumpa = för mycket friktion.
 
Bebis har fått en ny hage. Hon har iaf halsen rätt upp. 
 
Idag har vi varit ute med båten i Mälaren. Bäst
 
Bra bild där nere... mamma i bh också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback