barbackahoppning
Vill bara börja med att grina lite över att jag har en sån galen tävlingsabstinens nu. Jag har hållt mig ett bra tag, men nu är det jobbigt haha. Det gills inte att åka på bebistävlingar. Jag vill ut på meeting med min kungis. Jag tror att han ska tävla på Jump Club v. 26!
 
Idag hade jag hoppträning för en gullig tjej som red en av ponnysarna vi har när han stod på Djursholms ridskola. Jag tyckte jag skötte mig helt okej och hon var väldigt duktig. Samtidigt som jag lekte tränare och tjänade pengar satt jag på Rayban, utan sadel såklart. Jag vågade mig på att hoppa några språng och både jag och Rayban var kassa..... ska hoppa lite med sadel imorgon istället!
 
Lorden har fortfarande en välförtjänt vila och Zafir ska få jobbas lite mer av mamma nu. Eller aa mamma ska tömköra henne några gånger i veckan. Kommer bli riktigt bra! Hon är grym på att tömköra. 
 
Sötbebis.
 
Söt-Zafir som njuter av att kunna titta ut åt två håll. Lite lyx. Uppdatering till Sofia: hon tror fortfarande att bebisen är hennes och hon blir galen om den kommer för långt bort! Sötisar!
 
En tjockis-Lordis som rastas lite på banan. Kolla in staketet nu btw! Det är klart. Eller nästan. Stolparna ska också målas, men nästa sommar pga inprigneringen (stavning oklar, orkar ej kolla upp det). 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback