övertaggade hästar
Jag är supernöjd med kursen. Sylve engagerar sig extremt mycket som vanligt. Sen var det mycket roliga människor där, vilket alltid är roligt! Hästarna har skött sig fint, båda var lite galna, speciellt Rayban faktiskt. Han har dock inte hopptränat sedan v. 43 förra året, så man förstår ju att han är glad.
 
Första dagen var Lorden väldigt spänd. Halsen blec ca 7 cm lång och stödet i handen -7 kg. Han kunde inte galoppera heller haha.. söt häst. Sylve undrade nog vad vi gjorde där. Men sen när vi började hoppa så skötte han sig som en kung och var avslappnad. Han gjorde övningarna lika bra som 7 åringarna hahaha! Underbar häst. Han har så lätt för sig. Dag 2 var han superfin. Jag har ett klipp på instagram och facebook, men tänkte lägga upp en på youtube. Sylve tyckte att han var en riktigt fin häst, kul!
 
Rayban var öven han fin. Han hoppade som en galen kanonkula och benen sprätte hit och dit. Han var väldigt nöjd efter, så jag tror han saknat hoppningen väldigt mycket. Vi jobbade mycket med ridbarheten, det gick helt okej, men det är inte alltid lätt när man är efter Heartbreaker sa Sylve haha.
 
Jag fick även superbra hjälp av min kompis Johanna, tack för det!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback