vi bara myser
Alla hästar är helt knäppa efter att bebben kom. Loppan tror att det är hennes bebis och hon kunde absolut inte gå ut i hagen, så hon fick stå inne igår. Mamma kunde inte gå med henne ut, hon blev galen. Zafir är exakt likadan, hon har ju också haft föl, så hon fick nog lite mammakänslor. Rayban är också helt till sig och väldigt avis.
 
Igår fick Loppan sin dröm uppfylld - hon åkte till seminststionen. Det kommer att bli så himla spännande att se vad som kommer ut. Efter hon är betäckt så ska hon flytta hem (10 min ifrån mig). Är evigt tacksam att jag har fått ha henne. Hon har lärt mig extremt mycket. Finfina hästen <3 
 
Bebis har inspekterat hinderna.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Grattis!! superkul och fin liten fölunge :) Förresten vad var det för skada som gjorde att fina Cajza inte kunde bli hopphäst igen? :( Älskade den hästen på banan!!

Svar: Tack! Det var något tjafs i hennes framhovar. Hon var antagligen med om en olycka som liten, vilket gjorde att hon fick någon skada i bogen också. Supertråkigt, men tror hennes bebisar blir fina. Ja hon var faktiskt fantastisk. Den bästa hästen jag haft haha
erikabergqvist.se

2016-05-14 @ 09:35:57
Postat av: Emma

Såg att du letade hingst till ditt cassini sto! Självklart vågade jag inte kommentera ditt facebookinlägg men tar friheten till mig här.

Baltimore får man lägga på lugna ston som inte är för vakna, lämnar långbenta och långlinjerade hästar med lite svaga bakben (se han själv). Har själv en 5-åring efter baltimore, vaken & försiktig.

Tycker du ska ta en titt på Dylan N (Diarado - indoctro), tror han blir en stark kandidat i Unghäst vm i år. Om du vill ha något mer prövat som är väldigt i ropet nu så varför inte testa Diarado som lämnar något mindre och nätta hästar (dyr dock)?

Vi har betäckt med Kannatol men den är ju ung och oprövad (billigt och bra <3).

Annars borde väl Casall som hippo essentia har vara en stark kandidat om du har en lite tjockare plånbok! ;-)

Nintender lämnar lite mindre, vakna men väldigt trevliga hästar.

Vi ville lägga Crunch som är rolf görans nya topphäst men väntar med den till nästa år, verkar som det är många utomlands som vill ha den och de går först :)

Svar: Hahahaha, gullig du är och feg haha ;)
Jag gillar inte Baltimore så mycket faktiskt och som du säger, man får ta han på lugnare ston = passar inte min.

Dylans stam gillar jag, dock känns det tråk med en "svensk". Jag är nog mest töntig, men vill ha någon som inte är lika vanlig...

Kannatol antar jag är e kannan? Inte alls fel isf!!

Ja Casall är ju nice, dyr haha fy, men mitt sto är ue Caretino......

Jaaaaaa Crunch ville jag faktiskt.. men går det inte menar du?

Tack så otroligt mycket :)
erikabergqvist.se

2016-05-14 @ 20:04:20
Postat av: Emma

Läste att Sandström hade tänkt att ta crunch iår men fick inte sperman när hon ville så fick byta istället, och när vi ringde och hörde om crunch lät det tyvärr inte som att de kommer att kunna skicka så mycket till sverige, kanske går att få lite fryst men tai kändes rätt så långt borta tyvärr, och vi behöver tai till vårt sto :)

läste att ni funderar på comme il faut och det tror jag skulle vara en full träff! Håller tummarna för att spermierna håller fin kvalité!

Kannatol är efter kannan - stakkatol och hans mamma är helt fantastisk, därför vi är lite extra intresserade :) Kannatol finns på flyinge och verkar ha fina simmare, kan vara bra att ha en reserv!

Förstår dig helt med Dylan, resonerade också så när vi letade hingst :)

2016-05-19 @ 10:54:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback