ytterligare en Sylve-träning
Idag var det Marina/Ebbas häst Valles tur att träna för Sylve. Det var som vanligt en väldigt bra träning och Valle gjorde det bra. Han, Rayban och Lorden ska tävla den 15 okt i Strömsholm (om allt går enligt plan). Det kommer bli superkul. Är så himla taggad att komma igång med alla hästar igen. Valle ska man inte glömma bort heller, han kommer bli superfin. Ebba kommer nog sno honom om han blir riktigt fin, men det kan hon glömma ett bra tag framöver.
 
I brist på bilder så fick det bli en Lord-rumpis
 
Alltså Maxen... så fin.
 
 

Träning för Sylve
Idag var det dags för Rayban och Lorden att träna för Sylve. Rayban har inte tränat på några veckor och Lorden tränade senast i slutet av april. Han har ju mest varit en bebis och fått stanna hemma.
 
Först ut var Lorden som var helt galen. Jag stängde in mig i ridhuset och försökte göra av med lite energi. Han bockade och for som en idiot. Men när vi väl satte igång och började hoppa så var han en riktig kung. I början hoppade han så stort och högt upp med framknäna att han slog i sin haka.... Idag märkte jag även att han är så extremt elastisk och mjuk. Han kan komma väldigt nära och hoppa upp som en studsboll utan att anstränga sig. Sylve var faktiskt väldigt positiv och tyckte det hänt väldigt väldigt mycket sedan våran kassa prestation i Falsterbo-kvalet haha. Det var kul att höra eftersom jag tycker det har gått så dåligt med honom fram tills för 1 v sedan.
 
Rayban var pigg. Väldigt pigg. Benen sprätte runt och han dundrade igenom övningarna i rekordfart. Superbra tyckte Rayban. Sylve tyckte han såg fräsch ut, vilket stämmer haha. Han hoppade även riktigt fint.
 
Älskar mina hästar!! Jag tror att 2017 kommer bli ett riktigt bra år. Rayban kommer vara bättre än någonsin, Lorden får börja hoppa 120, Max är 6 år och kommer nog kunna hänga med på samma tävlingar, sen är nog Zafir redo att köra också.

en skadad krigare
Dagen började med att rida min bae Rayban. Jag hoppade honom lite barbacka på hackamore och han var grym. Sen tyckte han själv också det, så då tog han några rejäla bocksprång efter.... jag överlevde och han fick en klapp på halsen.
 
Sen åkte jag iväg till skolan och hade två lektioner. Barnen tycker jag svär mycket. Tydligen så får man inte göra det i skolan? Jag räknar knappt "fan" som en svordom. Jaja.
 
Väl hemma red jag ponnyn som var väldigt fin. Han blir gärna lite ängslig, så honom får jag vara snäll emot. Nästa häst ut var Lorden. Jag red ut på åkern, det är toppenunderlag där nu, så lika bra att passa på. När jag skrittade fram kom en helikopterjävel flygande på låg höjd och samtidigt började fölis springa, så Lorden blev ju helt galen. Först stegrade han rätt upp som en stridshingst, sen en nanosekund senare gjorde han en kobock och sen en stegring på det. Jag satt på långa tyglar och det kändes som han skulle välta över (får panik då). Resultatet blev att jag ramlade av/valde att överge hästryggen. Landade konstigt på axeln och handen, så trodde först att något var av, men det verkar ok. Det gör dock ont.
 
Efter det sjukskrev jag mig för dagen och gick en promenad med Rayban.
 
Obs. Ironi. Älskar honom. Men han har lite för mycket hingst-idéer för sig.