en skadad krigare
Dagen började med att rida min bae Rayban. Jag hoppade honom lite barbacka på hackamore och han var grym. Sen tyckte han själv också det, så då tog han några rejäla bocksprång efter.... jag överlevde och han fick en klapp på halsen.
 
Sen åkte jag iväg till skolan och hade två lektioner. Barnen tycker jag svär mycket. Tydligen så får man inte göra det i skolan? Jag räknar knappt "fan" som en svordom. Jaja.
 
Väl hemma red jag ponnyn som var väldigt fin. Han blir gärna lite ängslig, så honom får jag vara snäll emot. Nästa häst ut var Lorden. Jag red ut på åkern, det är toppenunderlag där nu, så lika bra att passa på. När jag skrittade fram kom en helikopterjävel flygande på låg höjd och samtidigt började fölis springa, så Lorden blev ju helt galen. Först stegrade han rätt upp som en stridshingst, sen en nanosekund senare gjorde han en kobock och sen en stegring på det. Jag satt på långa tyglar och det kändes som han skulle välta över (får panik då). Resultatet blev att jag ramlade av/valde att överge hästryggen. Landade konstigt på axeln och handen, så trodde först att något var av, men det verkar ok. Det gör dock ont.
 
Efter det sjukskrev jag mig för dagen och gick en promenad med Rayban.
 
Obs. Ironi. Älskar honom. Men han har lite för mycket hingst-idéer för sig. 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej, har för mig att du skrev förut att du inte gillar underlaget på sundbyholm, eller minns jag fel då? Isf kan du inte berätta lite om det och vad det är som gör att det är dålig/mindre bra? :)

Svar: Hej, ja det stämmer! Jag är ingen expert, men när jag var där och Rayban skadade sig, så var ytan alldeles för blöt/lös/klafsig. Det hade inte regnat. Men jag upplevde att det var jobbigt att gå på, så det förklarar kanske känslan. Det blir lite klistrigt. Sen blir det för djupt vid hinderna på framhoppningen. MEN jag har vara varit där 2 dagar av typ 30 i år, så kanske inte är hela sanningen heller.
erikabergqvist.se

2016-09-24 @ 08:32:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback