måndag i skolan
Idag har jag vikarierat i en skola. Det var ganska kul faktiskt. Jag hade några SO-lektioner och mina gamla MVG kunskaper på högstadiet kom för första gång till användning. Jag slutade vid kl 13 och efter det red jag Rayban, Lorden och en ponny som jag har på tillridning, vi kallar den Larven. Max fick en vilodag, skönt för honom.
 
Rayban fick sig ett pass på gräsbanan med hackamore. Rider alla mina på det just nu. Just Rayban går bättre på det än tränsbett, han blir lättare i handen och mer avslappnad då. (Chris som kom med förslaget). Just avslappnad är något han från och med nu måste vara varje gång han hoppar, order från Chris. Inget mer slängande med huvudet och skena (lycka till). I fredags hoppade vi för veterinärgubben och han hoppade riktigt fint. Om Chris och Jörgen kan hjälpa mig varje dag så hade mitt liv varit så mycket lättare... deras kunskaper finner ingen gräns.
 
Lorden har gått halvdåligt hela sommaren egentligen. Vi har tragglat och inte riktigt kommit fram till vad det beror på. Han har bytt galopp bak, blivit kort i ena sidan osv. Sen för några dagar sedan slängde jag på hacket. HAN BLEV SOM EN NY HÄST! Han har varit lite tjafsig i munnen innan, men inte så mycket, men det är uppenbarligen munnen det är problem med. Alla problem försvann bara och han kändes som en miljon. Grinade nästan av lycka.
 
Rayban aka flodhästen
 
Lorden fick en ny grimma med Mulle på. Gullen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback