Träning för Sylve
Idag var det dags för Rayban och Lorden att träna för Sylve. Rayban har inte tränat på några veckor och Lorden tränade senast i slutet av april. Han har ju mest varit en bebis och fått stanna hemma.
 
Först ut var Lorden som var helt galen. Jag stängde in mig i ridhuset och försökte göra av med lite energi. Han bockade och for som en idiot. Men när vi väl satte igång och började hoppa så var han en riktig kung. I början hoppade han så stort och högt upp med framknäna att han slog i sin haka.... Idag märkte jag även att han är så extremt elastisk och mjuk. Han kan komma väldigt nära och hoppa upp som en studsboll utan att anstränga sig. Sylve var faktiskt väldigt positiv och tyckte det hänt väldigt väldigt mycket sedan våran kassa prestation i Falsterbo-kvalet haha. Det var kul att höra eftersom jag tycker det har gått så dåligt med honom fram tills för 1 v sedan.
 
Rayban var pigg. Väldigt pigg. Benen sprätte runt och han dundrade igenom övningarna i rekordfart. Superbra tyckte Rayban. Sylve tyckte han såg fräsch ut, vilket stämmer haha. Han hoppade även riktigt fint.
 
Älskar mina hästar!! Jag tror att 2017 kommer bli ett riktigt bra år. Rayban kommer vara bättre än någonsin, Lorden får börja hoppa 120, Max är 6 år och kommer nog kunna hänga med på samma tävlingar, sen är nog Zafir redo att köra också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback