uppdatering om hästarna
Rayban är fullt igång. Han skadade sig på Sundbyholmstävlingen i början av augusti och vilade i 2 v. Nu har vi hoppat några gånger och han känns riktigt fin. Han ska även hoppa för Sylve på lördag. Har inga planerade tävlingar med honom i höst. Om.han känns riktigt bra kommer jag nog att tävla, men vill hellre fokusera på att träna.
 
Lorden är riktigt fin just nu, vilket jag skrev igår. Han ska också börja hoppträna lite mer för Sylve nu under hösten, så han är redo inför nästa år när han är 5 år. Sen ska han absolut få komma ut på lite tävlingar. 1 m känns dock väldigt lågt för honom nu.
 
Max skrev jag lite om i förrförra inlägget. Han har ytterligare en vargtand som ska ut..... hacket funkar inte så bra på honom, men vi kämpar på ändå. Vi tränar mycket på att lösgöra hans halvstela kropp. 
 
Zafir har jag inte nämnt på länge. Hon har tyvärr en skada som hon dragit på sig i hagen.. planen är att hon ska vila i 1,5 månad till och sen ska hon tillbaka till Chris för koll. Allt är under kontroll och hon kommer att bli bra. Det tar bara lite tid för skadan att läka. Det kommer heller inte påverka hennes hållbarhet, vilket är skönt. Det är bara en lång väntan. Saknar verkligen att rida henne. 
 
Ja det är mina egna hästar just nu. Bebis som heter Cava och mamma Cajsa lever loppan i hagen. Sen har jag en ponny på tillridning, men den går jag inte in på närmare just nu.
 
Det är något speciellt med Max. Han älskar verkligen barnen.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback