Lyrisk över mina fina hästar
Häst-status för intresserade: Efter en minst sagt tragglig period med hästarna så börjar det släppa. I vinter har vi lyckats haft 4 st ögonskador, hovbölder, tandproblem, några vrickningar mm. Inget jätteallvarligt, men sådant skit som tar tid.
 
Nu är alla hästar ordentligt igång (förutom Lorden som trampade in tåkappan ordentligt i hoven för några dagar sedan, men han ska ridas imorgon.). Zafir är dagens stjärna. Hon är hetsig och har mycket tryck, men nu börjar hon slappna av, bli stark och ridbar. Max har haft en muppig period, men nu har han slutat och är relativt ridbar. Han och Zafir är snart redo för tävling. Vill hoppträna lite mer först. Lorden ska jag också hoppa lite mer innan han får komma ut. Jag hatar lokala skittävlingar. Så jag väntar hellre lite. Rayban är så himla fin på backen. Han har aldrig tidigare varit så lösgjord. Idag tog jag fram 3 st bommar och han blev galen..... nu blir det hårdträning på småhinder och bommar varje dag....
 
En av Zafirs senaste skador.... Max försökte döda henne. Obs hon är frisk nu. Ber om ursäkt för ful klippning haha... men hon sparkade av mitt ben, så vågade inte klippa klart..
 
På G till ridhuset. SISTA MÅNADERNA UTAN RIDHUS NU. HELT GALET.
 
 

Kommentarer
Postat av: Sofia

Sugmärken i all ära men det där liknar mer ett vampyrbett😕

2017-03-16 @ 21:06:17
Postat av: Hanna

Bra blogg. Väldig bra uppdatering och så. Ville bara säga det. Kyss

2017-04-24 @ 21:51:39
Postat av: Anonym

kanske dags att uppdatera mer

2017-04-27 @ 21:27:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback